Η commonspace και η Ελεύθερη Θεατρική Σπουδή παρουσιάζουν μία θεατρική παράσταση για παιδιά που δημιουργήθηκε μέσα από μία διαδικασία συμπαραγωγής με άτομα και φορείς που αγαπούν την αθέατη πλευρά της Αθήνας, στο πλαίσιο του έργου in-Athens.

Μια παράσταση με ζωντανή μουσική που ζωντανεύει θρύλους και παραδόσεις του τόπου μας με τρόπο μαγικό. Αντικείμενα, εικόνες, φιγούρες και σκιές χορεύουν μαζί με τα παιδιά. Πύργοι υψώνονται και τραγουδούν σκοπούς παραδοσιακούς και τραγούδια της παλιάς Αθήνας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Κράτηση θέσης εδώ

Εργαστήριο συσχεδιασμού (co-design) στην Σχολή Hill με εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για τη δημιουργία εκπαιδευτικού οδηγού στο πλαίσιο του εμπλουτισμού των ιστοριών του in-Athens.

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 12:00 (Διάρκεια 90') Σημείο συνάντησης: Βασ. Σοφίας 55

Στο πλαίσιο του έργου In-Athens.gr | Ιστορίες μιας αόρατης Αθήνας, σας προσκαλούμε σε μια ξενάγηση στα ίχνη της αρχαίας, της νεώτερης και της σύγχρονης πόλης, κατά μήκος της οδού Βασιλίσσης Σοφίας από το Χίλτον έως το Σύνταγμα.

In the context of the project "in-Athens, Stories of an Invisible Athens", co-financed by the European Union and the Competitiveness-Entrepreneurship-Innovation Operational Program (NSRF 2014-2020), all teams met on Syros island on October 21st, 22nd and 23rd 2021.